stampkids.punt.nl
Algemene Informatie
 
Dit Weblog is een activiteit van de Stamp Kids Club.
De Stamp Kids Club is de on-line Jeugdclub van de Stichting Jeugdfilatelie Nederland. De club is vooral bedoeld voor kinderen die in plaatsen wonen waar geen postzegelvereniging is.

Door middel van e-mail houden de leden contact met elkaar en met de jeugdleiding.
 
 
De website   www.stampkids.nl   geeft informatie over het verzamelen van postzegels. Voor leden is er bovendien een Nieuwsbrief, een Ruilbox, gratis Aanbiedingen en maandelijkse Puzzels. Leden kunnen zelf ook iets schrijven voor de Ledenpagina.
 
 
Elk jaar wordt in Nederland de "Dag van de Jeugdfilatelie" gehouden. Alle kinderen die postzegels sparen zijn welkom op dit grote feest. Er is een tentoonstelling, er is een postzegelberg om gratis postzegels te grabbelen, er zijn spelletjes met prijzen, er is een winkeltje om voor weinig geld postzegels te kopen, je kan er ruilen, je ontmoet de jeugdleiders. Het is een dag vol met plezier en postzegels.
 
 
 
 
Tot Ziens !
 
 

To all SPAMMERS
For this site all reactions have te be approved
before publication.
Don't waste your efforts and my valuable time.

 
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
 
 
 
De Stamp Kids Club heeft ook een eigen Fotoboek.

 
 
 
 
 
 


 
 
 
 

 


2006:  Rembrandt-jaar
 
2007:  Michiel de Ruyter-jaar
 

  

 

 

 

 
De blauwe papegaai
De Blauwe Papegaai
 
 
Op 13 oktober 1993 gaf de Braziliaanse post 2 postzegels uit met blauwe papegaaien onder het thema "bedreigde diersoorten". Hierboven is er 1 van afgebeeld.
En dit in een UPAEP-verband (União Postal das Américas, Espanha e Portugal, een Vereniging van de posterijen van de Zuid-Amerikaanse landen, Spanje en Portugal).

Wij kennen die blauwe vogels natuurlijk ook van de film "RIO":
 
 
De 3-Dimensionale-film RIO gaat over een blauwe Macaw papegaai die wordt gekidnapped in Minnesota (USA) en wordt vervoerd naar het exotische Rio de Janeiro, waar hij moet zorgen voor opvolgers van de bijna uitgestorven diersoort.
Daarvoor ontmoet hij een lieve vrouwtjespapegaai die helaas niet kan vliegen. Ze beleven nog talloze spannende avonturen. En het verhaal eindigt natuurlijk met goed nieuws, een nest vol met jonge blauwe papegaaitjes!

De film die in april 2011 in premiere ging in de Verenigde Staten is van productiebedrijf "Blue Sky", de animatiestudio die ook de tekenfilm "Ice Age" had gemaakt.
Ik ben een paar maanden geleden ook naar die film gaan kijken.
Ik ben gek op tekenfilms!
Bekijk de trailer van de film nog eens en geniet van de blauwe Ara's:
klik op:      http://youtu.be/Bf6zeRwk5LE
 

En nog wat korte impressies van de film:
 
en

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl